Веселин Маринов
официален уеб сайт

Представи си...

Скъпи мои почитатели,

Всеки път, когато създам нова песен и тя обсеби моите мисли за нейния път, затварям очи и отварям сърцето си, за да си поговоря насаме с него. Тогава музиката и нейното послание изпълват цялата ми душа и осъзнавам едно – искам много неща от живота, имам много мечти и надежди, които да постигна и те ме карат да разширявам желанията си за нови проекти и амбиции.

Но в тези мигове на откровения със себе си осъзнавам, че всъщност ми трябва само едно. И то е любов. Любов, с която да се събуждам. Любов, която да виждам край себе си, когато вървя по улиците. Любов, която да звучи от ефира на радиата и да е главна тема във всички новини.

И осъзнавам, че всъщност това са мечтите ми. Представям си ги всеки път, когато създавам моите песни, когато консумирам тяхната красота в първите слушания.

Затова и нарекох моя нов албум „Представи си”. Като онази едноименна песен на големия Джон Ленън.

Но не съвсем…

Защото в този албум няма нито една тъжна нота, нито една дума, която да помрачи и без това сивите ни дни. За първи път всички песни в него разказват за светлата, чистата, красивата и голяма любов. Ако не си я представим, ако не я нарисуваме в мечтите си, как ще я постигнем? Как ще я познаем?

Ще бъда много щастлив, ако докато слушате моите нови песни, като мен, затворите очи, отворите сърцето си и мислено се пренесете в свят, пълен единствено и само с любов!

Представяте ли си колко ще е хубаво?...

Съдържание на диска

 01. Жената на живота ми

 02. Щастливо луд

 03. Опасна близост

 04. Добре дошла

 05. Гълъбе мой

 06. Слънчице мое

 07. Любовен закон

 08. Представи си…

 09. Моето момиче

 10. Дъжд

 11. Сбогуване

 12. Стихия

Всички права запазени. (c) 2001-2024 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън