Веселин Маринов
официален уеб сайт

Островът на любовта

Живеем в толкова трудни времена – години, в които дори надеждата за нещо по-хубаво и за един по-смислен живот, даже и в най-големите оптимисти, угасва.

Толкова много албуми, почти всяка година, и всеки от тях създавам с моята непреклонна надежда, че животът ни няма да е само онова, което виждаме в новините и което ни заобикаля в ежедневието. А и това, което са нашите пожелания, когато наближават големите християнски празници. Това, което чета във вашите очи, когато идват Коледа и Нова година. Това, което сякаш все по-рядко чуваме, че може да спаси света – онази голяма и истинска Любов!

Скъпи мои почитатели,

В ръцете си държите 26-ия ми албум, който нарекох „Островът на любовта”.

Щом четете тези думи, значи и вие като мен, все още вярвате, че Нея я има. Вярвате, че една целувка може да изгаря. Вярвате, че заради голямата любов можем да преминем през девет планини. Вярвате, че любимите ръце могат да излекуват болката, а прегръдката им да заличи тревогите от изминалия ден.

Казват, че в изкуството има магия, значи и в музиката има. Затова ми се иска тези 13 песни да успеят да се превърнат във вашия вълшебен щит срещу обезверяването, което животът ни налага и да ви покрият с онзи защитен воал, който да съхрани надеждите, че тази Любов я има и че за всеки от нас съществува такъв остров, където всичко е топло, красиво и цветно, защото там нашите мечти са реалност, там чувствата ни са споделени, там е онази голяма и истинска Любов, която ни чака!

Съдържание на диска

 01. На 25

 02. На една целувка разстояние

 03. Островът на любовта

 04. Почти до мен

 05. Лятна жълта рокля

 06. Днес ще ми върви

 07. Сняг

 08. Под старата асма

 09. Безкрайна любов

 10. Притятелю мой

 11. Ако съм луд

 12. Чашата на моята съдба

 13. Самота

Всички права запазени. (c) 2001-2024 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън