Веселин Маринов
официален уеб сайт

Точно когато беше време да започна да жъна успехи, се срутиха старите структури и аз трябваше да започна наново живота си, да оцелявам със семейството си в чужбина - 4-5 години съм живял в Германия, и пак уроци, и уроци… Тези трудни години са ме накарали да мисля правилно, да не се надценявам, когато дойдат успехите, да не преигравам в отношенията си с хората.

Единственото нещо, което промени в мен популярността, е че ме направи по-ангажиран в общуването ми с хората, към дрехите, към сценичното ми поведение, към начина, по който трябва да убеждавам различни институции, че аз съм човекът, с когото трябва да работят. Ако някой ме видеше тогава като рок музикант, сигурно щеше да се откаже да работи с мен. 

Нищо не може да ме накара да спра сега

Понякога усещам, че ми е много трудно, иска ми се да съм живял по времето, когато певците ни са пътували в Съветския съюз и са изнасяли концерти на пълни стадиони, а хората толкова са им се радвали… Питал съм се дали да не помисля повече за себе си, за семейството си, за здравето си… Замислям се и си казвам: "Никой и нищо не може да ме накара да спра сега!" Хората ми вярват, те ме чакат, те знаят, че в град Гоце Делчев например Веско Маринов ще направи концерт в края на ноември или началото на декември, както е било и миналата година, в Монтана пък знаят, че това става на 1 април, във Варна винаги пея в края на юли или началото на август… И ги чакат тези концерти, спестяват пари за билети, отиват после да се почерпят със семействата си и този ден за тях е празник, на който държат. Чувствам се потребен, чувствам се щастлив. Всяка песен идва в живота ми като нещо Голямо. Няма друг български певец, който за 8 години да е издал 9 албума и все с нови песни - това е израз на моята благодарност към Публиката. 

Не ми харесва българската преса

Информирам се основно от радио и телевизия, не ми харесва българската преса, която винаги търси най- лошата страна на новините. Заглавията са груби и арогантни, не се обръща внимание на добрите неща. И това предразполага хората да бъдат по-лоши , не по-добри. Не казвам, че хората са лоши. Но те просто са много, много стресирани. 

Предстоящи концерти

Всички права запазени. (c) 2001-2023 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън