Веселин Маринов
официален уеб сайт

Спомням си, че когато го видях за първи път, чак се разтреперих от вълнение - такъв респект изпитвах към него. Сега като се сетя, че работим заедно, че съм човекът , на който е дал най-много песни, че ми е един от най-близките приятели… Тончо Русев има основната заслуга за формирането на моя музикален стил.

Шест месеца ухажвах жена ми

През 83-та срещнах жена ми, която тогава беше кандидат-студентка в Консерваторията.

Беше дошла на една промоция на нейна приятелка - малко по-голяма от нея, вече студентка. Двете са пеели заедно в Детския радиохор на Христо Недялков. На тази промоция, пак беше в Руския културен дом, я забелязах. И я ухажвах шест месеца, докато излезе с мен на кино. Много се дърпаше и нямаше да се съгласи, ако същата тази нейна приятелка не й беше казала, че не съм лошо момче.

След киното трябваше да я изведа някъде, а имах само два лева - на монети. Беше много тежък период за родителите ми. Отидохме на един вегетариански ресторант. Казах, че не съм гладен, тя хапна нещо и в крайна сметка ми стигнаха парите. Но за нищо на света не заменям тези години! Случвали са се дни, в които не съм имал 6 стотинки за билет да се прибера с трамвая до общежитието. Но всеки един от тях беше урок за мен. 

Предстоящи концерти

Всички права запазени. (c) 2001-2023 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън