album-art

00:00

Скъпи мои почитатели,

Всеки път, когато създам нова песен и тя обсеби моите мисли за нейния път, затварям очи и отварям сърцето си, за да си поговоря насаме с него. Тогава музиката и нейното послание изпълват цялата ми душа и осъзнавам едно – искам много неща от живота, имам много мечти и надежди, които да постигна и те ме карат да разширявам желанията си за нови проекти и амбиции.

Но в тези мигове на откровения със себе си осъзнавам, че всъщност ми трябва само едно. И то е любов. Любов, с която да се събуждам. Любов, която да виждам край себе си, когато вървя по улиците. Любов, която да звучи от ефира на радиата и да е главна тема във всички новини.

И осъзнавам, че всъщност това са мечтите ми. Представям си ги всеки път, когато създавам моите песни, когато консумирам тяхната красота в първите слушания.

Затова и нарекох моя нов албум „Представи си”. Като онази едноименна песен на големия Джон Ленън.

Но не съвсем…

Защото в този албум няма нито една тъжна нота, нито една дума, която да помрачи и без това сивите ни дни. За първи път всички песни в него разказват за светлата, чистата, красивата и голяма любов. Ако не си я представим, ако не я нарисуваме в мечтите си, как ще я постигнем? Как ще я познаем?

Ще бъда много щастлив, ако докато слушате моите нови песни, като мен, затворите очи, отворите сърцето си и мислено се пренесете в свят, пълен единствено и само с любов!

Представяте ли си колко ще е хубаво?…