album-art

00:00

Най-големите пожари избухват от Любов!

Огънят в песните от този албум е стихия, която разгаря буйни пламъци от необуздана страст или оставя пепел от прегорели чувства, но винаги носи топлина и светлина, от които животът продължава.

Скъпи мои, верни почитатели, всяка душа, запалена от “Пожарите на Любовта”, излъчва особена красота и опасна загадъчност, една неземна прелест, която вдъхновява чудеса.

Сърдечно благодаря на неповторимия творчески тандем Тончо Русев и Евтим Евтимов, които, както винаги, написаха най-зрелите песни за мен в този албум, на аранжора и композитора Пламен Велинов, с когото работим успешно вече седем години, благодаря на младата поетеса Мариета Ангелова, както и на поетите Петър Караангов и Тодор Анастасов и на композитора Димитър Пенев.

Радостен съм, че за първи път имах възможността да работя с поетесата Павлина Стаменова!

Сърдечно благодаря на студио “Силвия Мюзик” и Милчо Кацаров за създадената творческа атмосфера и домашен уют по време на записите.

Спецални благодарности на целия екип от “PAYNER MUSIC” и най-вече на Мария и Митко Димитрови за тяхната морална подкрепа и дългогодишно коректкно сътрудничество.

Мили приятели, нека песните от този най-приказен и романтичен албум по моя творчески път запалят в сърцата Ви пожари от една безкрайна Любов към вълшебството на истинското чувство!

Записите са осъществени в студио “Силвия Мюзик” от Милчо Кацаров, Пепи Дичев и Лили Тончева.

Вокална група в състав: Юлиана ТалеваРени ЗареваСнежина Темелкова и Трифон Трифонов.

Вокални аранжименти: Трифон Трифонов

Програмиране: Пламен Велинов

Акустични китари в песента “Любов, която не умира””: Пламен Велинов.

Гост-музиканти: Йордан Йончев – Гъмзата – тромпет в песните “Любовна вечеря” и “Нищо не може да ми попречи да те обичам”, и Ники Томов – електрически китари в “Слънце мое” и “Някой те чака”.

Дигитално мастериране: Златимир Дивчев.

Фотограф: Йордан Петков (“PAYNER MUSIC”)

Продуцент: Веселин Маринов