album-art

00:00

Живеем в толкова трудни времена – години, в които дори надеждата за нещо по-хубаво и за един по-смислен живот, даже и в най-големите оптимисти, угасва.

Толкова много албуми, почти всяка година, и всеки от тях създавам с моята непреклонна надежда, че животът ни няма да е само онова, което виждаме в новините и което ни заобикаля в ежедневието. А и това, което са нашите пожелания, когато наближават големите християнски празници. Това, което чета във вашите очи, когато идват Коледа и Нова година. Това, което сякаш все по-рядко чуваме, че може да спаси света – онази голяма и истинска Любов!

Скъпи мои почитатели,

В ръцете си държите 26-ия ми албум, който нарекох „Островът на любовта”.

Щом четете тези думи, значи и вие като мен, все още вярвате, че Нея я има. Вярвате, че една целувка може да изгаря. Вярвате, че заради голямата любов можем да преминем през девет планини. Вярвате, че любимите ръце могат да излекуват болката, а прегръдката им да заличи тревогите от изминалия ден.

Казват, че в изкуството има магия, значи и в музиката има. Затова ми се иска тези 13 песни да успеят да се превърнат във вашия вълшебен щит срещу обезверяването, което животът ни налага и да ви покрият с онзи защитен воал, който да съхрани надеждите, че тази Любов я има и че за всеки от нас съществува такъв остров, където всичко е топло, красиво и цветно, защото там нашите мечти са реалност, там чувствата ни са споделени, там е онази голяма и истинска Любов, която ни чака!