album-art

00:00

Няма нищо по-лесно от това тъгата да свие гнездо в очите ти.

Толкова често нещата около нас ни натъжават, огорчават. И сякаш приемаме, че ако има щастие, то е отредено за някой друг, но не и за нас.

Така ли е наистина?

Преди време прочетох такава мисъл: “Щастието е като здравето: ако не го забелязваш, значи го притежаваш”.

Замисляли ли сте се колко хубави неща има в живота ни, а ние просто не ги забелязваме, защото сме свикнали с тях? Защото отдавна са станали част от дните ни, част от самите нас…

На тези незабележими, уж малки, но всъщност много големи и важни неща посветих песните от новия си албум “Осъден на щастие”. Това са песни за най-любимите хора, на които често забравяме да кажем “Обичам те”; песни за най-красивите любовни спомени и мечти, с които дишаме всеки ден и каквито “даже и Бог не е сънувал”; песни за най-дълбоко скътаните в душата чувства към майката, към близките, към приятелите – чувства, които не изричаме на глас, но изпълват “червените ни от любов очи”. 13 песни – 13 различни лица на щастието, видяно през моите очи и през очите на авторите на песните ми.

Ще бъда много щастлив, ако успея поне за малко да ви потопя в спомените за най-хубавите мигове в живота ви, за най-истинската ви любов, за нещата около вас, които карат да зазвъни най-нежната струна в душата ви.

И дано също като мен си кажете:

“Аз съм осъден на щастие, на любов до последния ден!”