album-art

00:00

“Моите песни” – това са песните на моя живот, на моята любов към вас, мои хиляди знайни и незнайни почитатели. Както казват композитора Тончо Русев и поета Евтим Евтимов в песента посветена на мен, моите родители са ме нарекли Веселин, за да ви веселя в мигове на радост и тъга. Благодаря им още веднъж за искреното приятелство и бащините грижи към мен, родили тези съкровени песни.

Голяма благодарност на самобитния композитор и невероятен човек Пламен Велинов, който е и аранжор на всички песни от този албум!

Благодаря на прекрасната Тони Димитрова за песента, която изпяхме, за коректността, човешката и доброта и приятелство.

Благодаря на поетите Тодор Анастасов и Георги Начев за отношението към мен. Радвам се, че за първи път написаха текстове за моите песни младите Мариета Ангелова и Румен Стефанов.

Благодарен съм лично на Милчо Кацаров и великолепния екип на звукозаписното студио “Силвия Мюзик”, за пълното съпричастие, професионализъм и любов към тези песни.

Отново отправям гореща благодарност към издателска къща “Пайнер Студио” и лична признателност към семейство Мария и Митко Димитрови за доверието и уважението към моето творчество.

“Моите песни” – това са вашите цветя, набрани в градината на моето сърце. Приемете ги!