Веселин Маринов
официален уеб сайт

На 11-ти март на музикалния пазар излезе 15-ият самостоятелен албум в кариерата на Веселин Маринов, който съдържа 13 песни и носи името на една от песните в албума - Осъден на щастие

Като допълнение (най-вече заради огромния интерес от страна на почитателите) и в компактдиска, и в аудиокасетата е включен и синбек на популярната песен "Рожден ден".

Авторите, с които работи Веско Маринов за създаването на този албум са Тончо Русев, Евтим Евтимов, Пламен Велинов (който, освен като аранжор на повечето песни, се изявява и като композитор на една от тях), Красимир Гюлмезов, Димитър Пенев, Светослав Лобошки, Мариета Ангелова, Александър Петров, Павел Матев, Тодор Анастасов и Никола Ваклинов.

Самият изпълнител е и автор на един от текстовете - "Следа по пясъка".

Няколко са песните, които станаха популярни още преди излизането на албума.

"Да се събудиш до мен" се превърна в една от най-обичаните балади за 2004 г., за което голяма заслуга имаше и видеоклипът, който се завъртя през есента по Планета ТВ.

"Песен искам" спечели Наградата на публиката на провелия се в Банско фестивал "Пирин фолк" 2004 и заедно с "Такова чудо", "Снимка от сватбата" и "Осъден на щастие" беше сред най-аплодираните песни по време на Коледното турне на Веселин Маринов.

Предстоящи концерти

Всички права запазени. (c) 2001-2021 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън