Веселин Маринов
официален уеб сайт

Мои верни почитатели,

Във всеки живот има върхове, за които човек мечтае и към които се стреми.

Преди много, много години, като млад изпълнител, когато направих моя първи концерт в Софийската опера, бях безкрайно щастлив. Но още тогава си мечтаех някой ден да бъда от тези имена, които пълнят с песните си зала 1 на НДК. Мислех си, че няма по-голямо удовлетворение и по-прекрасно усещане от това хиляди мои почитатели да пеят и да се вълнуват заедно с мен.

От тогава до днес вече 22 пъти успях да изпитам това чувство. Наистина е прекрасно! Но беше време за ново предизвикателство...

С много трепет и вълнение, с много надежди и притеснения беше свързано моето решение да отпразнувам своя творчески юбилей „35 години на сцената“ в най-голямата зала у нас - "Арена Армеец София". Страхувах се ще успея ли да понеса тази тежка отговорност, организация и сработването на големия екип от музиканти, балет, мултимедия, озвучаване, осветление, технически персонал...

Но най-много се страхувах ще успея ли да напълня тази огромна зала или концертът ще се окаже тъжен и неуспешен опит да надскоча себе си.

Щастлив съм, че моите страхове се оказаха напразни.

Щастлив съм, че на 30.11.2016 г. сбъднах най-голямата си и дългогодишна мечта – да направя концерт с голям оркестър на живо, с който да изпълня за моята публика най-обичаните песни от своя репертоар.

Щастлив съм, че заедно с вас преживях най-незабравимата вечер в моя творчески живот!

Всеки път, когато гледам концерта, се вълнувам, когато видя как грее сцената, как красиво изглежда залата, пълна с хора от три поколения, които пеят заедно с мен.

Благодаря ви, мили хора!

Благодаря за любовта ви!

Тази любов ме кара да продължавам да правя моите нови песни и да вярвам, че с вас ще имаме още много хубави срещи.

Щом четете тези редове, значи моето най-ново DVD "35 години на сцената" е вече в ръцете ви.

Ще се радвам то да е повод за ваши семейни вечери пред екрана, изпълнени с песни, спомени и повече романтика.

Предстоящи концерти

Всички права запазени. (c) 2001-2023 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън