Веселин Маринов
официален уеб сайт

Освен ген. Михов, в залата можеха да се видят и други популярни лица - Тончо Русев, Пламен Велинов, Нели Рангелова, Диана Дафова, Кристина и Михаил Белчеви, Весела Лечева... Освен многото букети от почитатели, Веселин Маринов получи цветя лично от съпругата си Мария и кошници, изпратени от президента на Република България Георги Първанов, от Българската професионална футболна лига и нейния президент Валентин Михов, от Payner Music... 

Повечето от песните в концерта бяха придружени от изпълнения на танцова формация "Веселина". Публиката също активно участваше, като пригласяше по време на познатите и популярни мелодии. 

Най-много аплодисменти от новите песни получиха (естествено) "Пожарите на любовта", придружена от бурно танго на сцената, песента с много романтичното име "Слънце мое", заслужилата първа награда на "Пирин фолк" 2002 в Благоевград "Любовна вечеря", неповторимата като усещане "Прежалени мечти", познатата от Коледните концерти "Сбогом, моя лятна любов", невероятната песен "Добре дошла и сбогом" и гениалната балада "Когато си отива любовта...", която освен аплодисменти предизвика и сълзи в очите на хората в залата. 

Това е моят кратък разказ за представянето на "Пожарите на любовта". Не съм се впускала в описания на настроението, което цареше в залата, на фурора, който предизвикаха повечето песни сред публиката, на великото усещане, когато в залата звучеше "Слънце зайде", на невероятното чувство на гордост по време на "Български войник" и "За теб, Българийо". Не съм се опитвала да разкажа и обясня тези усещания, защото понякога най-добрият начин да разбереш нещо е като го изпиташ!

Пожелавам на всички да изпитат удоволствието, което може да им донесе само един такъв концерт, без значение дали той е в София или в който и да е друг град!"

Искрени поздрави,
Росица Георгиева, Русе

Как оценявате концерта на Веселин Маринов тази вечер?

Анкета след концерта на Веселин Маринов, състоял се на 17 април в зала 1 на Националния дворец на културата. 

Виолета Кочева

Великолепно, нямам думи! Много е вълнуващо. Идвала съм на всичките му концерти и всичките са ми били много интересни. Излизам с повишено настроение от залата. 

Дечка Янчева

Чудесно, аз винаги с голямо удоволствие посещавам концертите му, защото ми е много приятно - и песните, и атмосферата, която цари във залата. С тях се връщам към отминали моменти в моя живот - всичко това, което пее, на мен лично ми се е случвало. Тази вечер песните бяха по-лирични и баладични. Искам да му пожелая да е жив и здрав и все така да радва хората около себе си. 

Симона и Мила, ученички

Както винаги чудесно, просто нямаше начин да бъде лошо. Песните му са страхотни и подбрани с вкус. Впечатлява ни отношението, което има към хората - контактен, свободен в общуването си с тях, всеотдаен и влага всичко от себе си при изпълнението на песните. Да продължава все така. 

Мария Петрова

Аз посещавам всички концерти на Веселин Маринов, не съм изпуснала нито един и съм много доволна. Тръпката, преживяването в залата е различно от телевизията. Срещите с него ми дават много бодрост, настроение и желание да продължа напред в тези трудни времена. Досега не ми харесваше неговото държание на сцената, но на този концерт ми допадна много.

Камбурова

Много добро! Не съм за първи път на концерт на Веселин Маринов. Хубавите съдържателни песни, излъчването му, енергията, с която ме зараждат концертите му ме карат да дойда отново.

Донка

Чудесно, чудесно, ето, както виждате - с бастун, но съм дошла да го гледам. Уважавам го. Всичките му концерти посещавам, до един! 

Радостина, Бургас

Просто съм възхитена, обожавам го. Дошла съм специално от Бургас за концерта. Зная, че и там ще дойде, но то е отделно. Много често пътувам в провинцията за неговите концерти. Песните му ми дават сила и желание да продължа нататък, просто те са част от живота ми. В сравнение с другите изпълнители той преди всичко пее на български, което за мен е основното, защото така аз разбирам и текста, и мелодията. 

Ева

Вече съм за трети път на концерт на Веселин Маринов и ми прави впечатление, че всеки следващ път е по-добър и по-добър. Чувствам се наистина различно след неговите концерти. Песните му не натоварват. Освен това Веско се раздава сто процента, а това е много важно в днешно време, когато има толкова голяма конкуренция. Ако трябва да определя стила на изпълненията му, бих казала, че това е българската популярна музика, т.нар попмузика. Не може да премине в чалгата, защото няма никакви елементи нито от турска, нито от гръцка или друга чужда музика, всички негови автори - композитори, текстописци, аранжори и той самият, си имат собствен стил, който се разпознава още при започването на песента. Той е последният етап от един процес на създаването на нещо хубаво. Като личност: смятам, че е изключително скромен човек, земен и реален. Такива хора като него са все по-малко! 

Милка Андрова

Този концерт беше много по-богат от предишния като стил, като постанока и танци. Това е едно изживяване, което не може да се опише с думи. Посещавала съм още първите му концерти и винаги съм се възхищавала от изпълненията му. Огромна е обичта на публиката към него и тя се усеща, че идва от сърцето. Аз просто не чувствам разлика между любовта, която имам към моя роден син и към Веско Маринов. Докато съм жива и мога да вървя, ще бъда на неговите концерти.

Елена Кратунчева

За мен неговите концерти са празник - от първия до последния концерт непрекъснато идвам и от година на година следя неговото развитие и чувствам колко много напредва. Песните му ми действат успокояващо- хубави мелодии, съдържателни текстове. 

Трайчо - талисманът на българските певци

Песните му са с поезия, както казва той! Няма като Веско. Той създава новите си песни с желание, с умора… Другите му колеги бързат да се надпреварват с касетки, а ето чухте, той каза, че има дванайсет, за повече от 20 години на сцена! Някои имат повече, но нямат ефект, по-добре е малко на брой, но с високо качество. Не зная дали песента му "За теб, Бългрия ще стане химн на България, както прогнозира Евтим Евтимов, но тя със сигурност е химн на хората, които слушат Веско! Все хора интелигентни, млади, малки деца. Той е много искрен. Не е злобен, в него няма завист. Второ, той се раздава, а това трудно може да се срещне в друг негов колега. И трето, Веско иска да остане в България, въпреки, че има почитатели и в чужбина.

Мария Тодорова, ученичка

Концертът много ми хареса, Веселин Маринов пя прекрасно! За първи път съм на негов концерт. Слушала съм го по телевизията и съм останала с впечатление, че има хубави песни, помислих си, че новите му песни също ще са хубави, и наистина - харесаха ми. 

Предстоящи концерти

Всички права запазени. (c) 2001-2021 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън