Веселин Маринов
официален уеб сайт

Осъден на щастие

Няма нищо по-лесно от това тъгата да свие гнездо в очите ти.

Толкова често нещата около нас ни натъжават, огорчават. И сякаш приемаме, че ако има щастие, то е отредено за някой друг, но не и за нас.

Така ли е наистина?

Преди време прочетох такава мисъл: "Щастието е като здравето: ако не го забелязваш, значи го притежаваш".

Замисляли ли сте се колко хубави неща има в живота ни, а ние просто не ги забелязваме, защото сме свикнали с тях? Защото отдавна са станали част от дните ни, част от самите нас…

На тези незабележими, уж малки, но всъщност много големи и важни неща посветих песните от новия си албум "Осъден на щастие". Това са песни за най-любимите хора, на които често забравяме да кажем "Обичам те"; песни за най-красивите любовни спомени и мечти, с които дишаме всеки ден и каквито "даже и Бог не е сънувал"; песни за най-дълбоко скътаните в душата чувства към майката, към близките, към приятелите - чувства, които не изричаме на глас, но изпълват "червените ни от любов очи". 13 песни - 13 различни лица на щастието, видяно през моите очи и през очите на авторите на песните ми.

Ще бъда много щастлив, ако успея поне за малко да ви потопя в спомените за най-хубавите мигове в живота ви, за най-истинската ви любов, за нещата около вас, които карат да зазвъни най-нежната струна в душата ви.

И дано също като мен си кажете:

"Аз съм осъден на щастие, на любов до последния ден!"

Съдържание на диска

 01. Писмо до теб

 02. Осъден на щастие

 03. Да се събудиш до мен

 04. Попътни ветрове

 05. Мама ме целува

 06. Снимка от сватбата

 07. Един миг от Рая

 08. Такова чудо

 09. Следа по пясъка

 10. Песен искам

 11. Емигранти

 12. За теб, любов

 13. Лъжите на страха

14. Рожден ден (инструментал)

Всички права запазени. (c) 2001-2024 Веселин Маринов

уеб дизайн: Уебвижън